HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Dulciuri

Alvita cu miere

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 5 albusuri, 400 g de zahar, 300 g de nuci, 300 g de miere, 20 ml zeama de lamiie, 1 pachetel cu zahar vanilat, un pachet cu foi. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata vanilata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 4 pahare cu lapte, 2 pahare cu zahar, 3 oua, 2 plicuri cu zahar vanilat, un virf de cutit de sare, 2 pahare cu smintina. Mod de preparare: Intr-un…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata din sucuri de fructe

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 3 oua, 200 g de zahar, 200 g de frisca, o lingurita zahar vanilat, 300 ml suc de fructe (zmeura, coacaze, fragi), 15 ml de rom. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de visine

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: visine (500g), lapte (750ml), zahar tos (300g). Mod de preparare: Visinele spalate, curatate de codite si samburi se paseaza prin sita. Samburii curatati si zdrobiti in piulita se fierb…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de punci (rom)

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: oua (3), zahar pudra (160g), lapte nefiert (400g), rom (3 linguri), zahar vanilat (1 praf). Mod de preparare: Galbenusurile, zaharul si vanilia se freaca bine cu lingura de lemn…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de lamiie

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 5 lamii mari, 1 litru de apa, 360 g de zahar. Mod de preparare: Intr-un vas curat, pregatiti un sirop obisnuit din apa si zahar. Dupa 10 minute de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2009
Ingrediente: 350 g de smintina, 5 oua, 4 linguri cu virf de zahar pudra, 100 g de ciocolata, o lingurita de rom, vanilie. Mod de preparare: Frecati galbenusurile, cu zaharul.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: franzela, pate de ficat, masline, gogosari, maioneza, smintina groasa, rosii mici. Mod de preparare: Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline taiate…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Saslik

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: carne de miel sau de oaie (500 g), slanina (150 g), rosii (4), ardei gras (3), sare, piper, orez (200 g), ulei (3 linguri), lamii (3). Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Piftie de porc (racitura)

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 1 kg de picioare de porc, 3 l de apa, 1 capatina mica de usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare si urechi de porc,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina afumata, 100 g franzela, 200 ml smintina, 50 g unt, 100 ml untdelemn, 150 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Muschiulet de porc

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2009
Ingrediente: 400 g muschi de porc, 150 g de ciuperci, 150 g de cirnaciori, 100 g de costita afumata, 100 g de cascaval, 100 g de ceapa, 100 ml de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 64 65 66 67 68 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.