HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de hribi (manatarci)

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Se folosesc aceleasi cantitati ca la ciorba de bureti. Se face la fel ca si ciorba de bureti, adaugandu-se la fiert si o mana de orez sau de arpacas, care…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de bureti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 500 g bureti, zarzavat de supa, sare. Ciorba se poate pregati cu buretii proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de crupe de porumb

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, o farfurie adanca de crupe de porumb, verdeata, sare. Se spala o farfurie de crupe de porumb si se pun la fiert intr-o oala…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Sarbusca

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1 l apa, 2 l zer, 1 morcov mijlociu, 1 ceapa, 300 g cartofi, 1 lingura malai, sare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Se folosesc aceleasi cantitati ca la ciorba de verdeata. Se aleg urzici tinere, se spala, se oparesc si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga o ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de verdeata

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, o farfurie adanca plina cu verdeata, 3 linguri orez, 1 bucatica zahar, sare, un galbenus, doua linguri smantana. Se pun la fiert intr-o oala…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole boabe

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 1 l bors, 300 g fasole uscata, zarzavat de supa, 200 g rosii, verdeata. Se pune fasolea la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote, se schimba…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
500 g cartofi, pentru rest aceleasi cantitati ca la ciorba de fasole verde. Se pun la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi si sfecla

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1 sfecla cam de 500 g, 250 g cartofi, 2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Se curata sfecla, se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de cartofi si fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
250 g fasole grasa, 250 g cartofi, 2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Se fierb intr-o oala cu apa…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 500 g fasole grasa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Intr-o oala cu apa clocotita, se pun la fiert…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 3 dovlecei frumosi, 2 rosii, verdeata, sare, 1 galbenus si 2 linguri smantana sau 1 lingura ulei si 1 lingura faina.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 44 45 46 47 48 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.