500 g cartofi, pentru rest aceleasi cantitati ca la ciorba de fasole verde.
Se pun la fiert intr-o oala cu apa, un morcov intreg si o ceapa taiata marunt. Cand a inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si verdeata multa, marar, patrunjel, cozi de ceapa verde, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Este mai gustoasa dreasa cu smantana.
Sursa: Sanda Marin
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Alege o epilare definitiva cu laser pentru a scapa de parul nedorit - April 16, 2021
- Cercei eleganți la modă în 2021 - April 13, 2021
- Digestie proasta: remedii naturale - April 9, 2021
Comentarii recente