HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • February 23, 2014
Ingrediente: 6-8 felii de limba, 1/2 kg ciuperci, 100 g ceapa, 200 ml suc de rosii, 50 ml vin, 3 felii de lamiie, o foaie de dafin, 50-80 ml ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Gustarea lui Bachus

  • Eduard Nedelcu
  • February 23, 2014
Ingrediente: 300 g de pulpa de porc, 150 g de cirnaciori, 250 g de creier, 150 g de ciuperci, 50 g pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Gulas

  • Eduard Nedelcu
  • February 22, 2014
Ingrediente: carne de porc (500 g), cepe (4), untura (500 g), boia (1 lingurita), rosii (3), catei de usturoi (1), chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, cartofi (1 kg), smintina (100…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ghiveci

  • Eduard Nedelcu
  • February 22, 2014
Ingrediente: carne de vaca (500 g), ulei (2-3 linguri), cartofi (3), morcov (1), ardei gras (2), cepe (2), fasole uscata, rosii (3-4), oua (1), smintina (1 pahar), sare, piper, patrunjel.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Gaina cu sos de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Ingrediente: 1 gaina, 4-5 cepe mari, 3-4 ardei grasi, 50 g de unt, usturoi, sare. Mod de preparare: Taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Friptura de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Ingrediente: o spinare de iepure sau pulpele din spate, cca. 100 g grasime de porc sau 100 ml. untdelemn, 50-100 ml. vin alb, 3-5 catei de usturoi, o ramura de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Frigarui cu file de porc

  • Eduard Nedelcu
  • February 20, 2014
Timp de preparare: cca 3/4 de ora. Cca 450 kcal/portie. Se serveste cu salata de rosii. Ingrediente: 250 g file de porc taiat felii subtiri, 75 g sunca fiarta taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc

Frigarui

  • Eduard Nedelcu
  • February 20, 2014
Ingrediente: 4 cepe, 8 cirnaciori afumati, 200 g de ficat, slanina afumata, citeva ciuperci proaspete (albe). Mod de preparare: Taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Escalop de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • February 19, 2014
Ingrediente: 6-7 snitele, ulei, o lingurita cu virf de mustar, 100 ml. de smintina, o lingurita de faina, piper, sare, patrunjel verde. Mod de preparare: Curatati carnea de pielite si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • February 19, 2014
Ingrediente: 4 cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 g ceapa, 100 ml vin alb, 100 ml smintina, lamiie, sare. Mod de preparare: Slanina…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlet surpriza

  • Eduard Nedelcu
  • February 18, 2014
Ingrediente: 4 cotlete, sare, boia, piper, untura, sos de friptura, 2 linguri de brinza rasa, 2 linguri de pesmet, unt. Mod de preparare: Alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 18, 2014
Ingrediente: 4 cotlete de porc taiate de 2-3 cm grosime, 50 g de slanina afumata, o ceapa, 100 ml de vin alb sec, lamiie, sare, 100 ml de smintina. Mod…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 24 25 26 27 28 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.