HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 18, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc taiate de 2-3 cm grosime,
  • 50 g de slanina afumata,
  • o ceapa,
  • 100 ml de vin alb sec,
  • lamiie,
  • sare,
  • 100 ml de smintina.

Mod de preparare:

Taiati slanina in cuburi mici, pe care le caliti la foc iute atit cit sa se auresca putin. Adaugati ceapa data pe razatoare, puneti-o peste slanina 1 minut, adaugati un virf de cutit de boia dulce de ardei, puneti sare si stingeti cu vinul si 3-4 linguri de apa. Lasati sa fiarba incet 5 minute, potriviti de sare, puneti zeama de lamiie, apoi luati vasul de pe foc. Bateti smintina cu o lingura de apa rece, puneti-o in sosul pe care nu-l mai dati la foc, dar il pastrati putin cald. Cotletele nebatute si nesarate, unse cu putin ulei prajiti-le in tigaia de teflon si puneti-le pe platou. Peste acestea turnati sosul, decorati cu patrunjel verde si serviti-le cu garnitura de orez fiert sau cu piureu de cartofi ori sote de legume.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Cocos cu vin

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc

Cotlet surpriza

  • Eduard Nedelcu
  • February 18, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.