HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sos ca la Buzau

  • Eduard Nedelcu
  • July 30, 2008
Ingrediente: 2 pui potriviti, 150 g de unt, 4 rosii mari, o capatina de usturoi, sare, piper, ½ l de vin alb. Mod de preparare: Se taie puii in bucati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu mazare

  • Eduard Nedelcu
  • July 29, 2008
Ingrediente: 1 pui mai mare, 1 kg. de mazare, 2-3 cepe, 4-5 rosii, 5 linguri de ulei, o lingurita de faina, o lingurita de zahar, marar verde, sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu galuste

  • Eduard Nedelcu
  • July 28, 2008
Ingrediente: 2 pulpe pui, 100g ulei, faina 200g, 1 ou, apa cit este nevoie, vegeta, marar. Mod de preparare: Se pun pulpele de pui intr-o cratita sa se distuie in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 27, 2008
Ingrediente: 4 copane sau 4 piepti de pui, 4 felii subtiri de costita, un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete), o ceapa, 1 pahar cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu bame

  • Eduard Nedelcu
  • July 26, 2008
Ingrediente: 1/2kg de bame, o ceapa, 50 g de unt, 5-6 rosii, 3 linguri de vin alb, patrunjel verde, sare, 1 pui mare, ulei, bors sau otet. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu bame (2)

  • Eduard Nedelcu
  • July 25, 2008
Ingrediente: 500 g carne de pasare, 100 g de ceapa, 1 ardei gras, 5-6 rosii, 50 ml de ulei, 50 ml de vin alb, ½ l de bors sau 50…
Vezi Postarea
Share
  • Altele

Mancare in imagini

  • Eduard Nedelcu
  • July 25, 2008
Vezi Postarea
Share
  • Altele

Retete Culinare

  • Eduard Nedelcu
  • July 25, 2008
Bucatarul site-ului Retete Culinare va multumeste ca ati fost alaturi de el cat timp a scris toate retetele. Deasemenea, el va invita in continuare sa fiti impreuna cu el, sa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pilaf grecesc

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2008
Ingrediente: 1 pui de 1 kg, 3 ficatei, 4 rosii, 2 cepe, 250 g de ciuperci, 300 g de orez, 6 dl de apa, unt, sare, zeama de la o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pasteta din carne fiarta de pasare cu gelatina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2008
Ingrediente: 500 g carne fiarta si cintarita, dupa ce s-a scos de pe oase, 250 ml supa de carne, 6 foi de gelatina sau 20 g granule de gelatina, 200…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ostropel

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2008
Ingrediente: 600-700 g de carne de gaina, 2 cepe, o capatina de usturoi, 5-6 linguri de ulei, o lingura rasa cu faina, o lingura cu otet, o lingura de bulion…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Gaina cu sos de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2008
Ingrediente: 1 gaina, 4-5 cepe mari, 3-4 ardei grasi, 50 g de unt, usturoi, sare. Mod de preparare: Taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 155 156 157 158 159 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.