Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații pe un dispozitiv, cum ar fi identificatori unici în cookie-uri pentru procesarea datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, inclusiv dreptul dvs. de a obiecta în cazul în care este utilizat interesul legitim sau în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate. Aceste alegeri vor fi raportate partenerilor noștri și nu vor afecta datele de navigare.

Personalizeaza setarile Cookies
Atât noi, cât și partenerii noștri prelucrăm datele pentru a oferi:

Crearea unui profil de conținut personalizat. Măsurarea performanței conținutului. Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență. Măsurarea performanței reclamelor. Selectarea reclamelor personalizate. Crearea unui profil de reclame personalizate. Selectarea reclamelor de bază. Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor. Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv. Selectarea conținutului personalizat. Date precise de geolocație și identificarea prin scanarea dispozitivului.

Activ tot timpul

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Nu exista nici un fel de cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Nu exista nici un fel de cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Nu exista nici un fel de cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Nu exista nici un fel de cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Nu exista nici un fel de cookies

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Muraturi

15 posts
  • Muraturi

Ardei capia in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar sau miere, 20 g sare, o foaie de dafin, o frunza de telina,…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Castraveciori murati

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: castraveti mici, frunze de visin, marar uscat, ardei iute, radacini de hrean, otet, sare, boabe de mustar Mod de preparare: Se aleg castravetii cei mai mici, verzi, fara pete,…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Castraveti in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: castraveti, otet de 9 grade, sare, zahar, piper macinat sau boabe, hrean. Mod de preparare: Pentru conservare in otet, se aleg castraveti mici. Lichidul se prepara din 2 parti…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Pepene murat

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean Mod de preparare: Alegeti pepeni mici, care nu se mai coc, verificati sa nu fie loviti si mucegaiti. Spalati-i si…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Rosii conservate intregi (in apa)

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: rosii. Mod de preparare: Pentru ca rosiile sa se pastreze intregi, se aleg bucati rotunde nelovite, carnoase, nu prea mari, coapte, dar inca tari si mai ales proaspat culese.…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Rosii murate in sare

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Ingrediente: 2 kg. rosii, o radacina de telina, 2 ardei iuti (nu prea mari), 4-5 dinti de usturoi, o legatura de marar verde, 2-3 frunze de dafin, sare (o lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 5 kg de rosii, 1 kg de ardei gras sau gogosari, 10 legaturi de patrunjel si leustean la un loc, un pahar de 200 g cu zahar, o lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Muraturi asortate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: diverse legume. Mod de preparare: Amestecul de legume se poate alcatui dupa plac; de obicei se face din castraveti, patlagele necoapte, ardei grasi lungi si pepeni mici verzi. Daca…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Gogosari in otet

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat culesi; foi de tarhon; boabe de piper; otet; sare; diverse condimente, dupa gust. Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, carnosi, bine inrositi,…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Ardei pentru umplut

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 3 kg de ardei, 2 kg de rosii, frunze de telina si patrunjel, 2-3 radacini de hrean, sare. Mod de preparare: Spalati bine ardeii, curatati-i de cotoare si lamelele…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Ciuperci marinate

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500 g ciuperci, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, 1 lingurita mustar, 1/2 pahar otet, 1 lingura ulei, sare. Mod de preparare: Se aleg ciuperci tinere, inchise…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Vinete murate in foi de vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Dupa ce li s-au taiat cozile, se cresteaza vinetele longitudinal, din doua taieturi incomplete, astfel incat cele patru bucati sa ramana impreuna. Vinetele se fierb intr-un clocot de apa cu…
Vezi Postarea
Share
Load More
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.