HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Gustari calde si minuturi

109 posts
  • Gustari calde si minuturi
  • Gustari reci

Sandviciuri internationale

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Spaniole Puneti la prajit cateva felii de bagheta. Spargeti intr-o farfurie adanca patru oua, bateti-le bine cu furculita, adaugati sare si piper, rasturnati-le intr-o tigaie cu ulei incins (o lingura).…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Manaman (reteta turceasca pentru mic dejun)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 ceapa mica, 1 ardei gras, 4 rosii mari, sare, piper, 2 oua, 1 lingura de ulei. Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cladita cu 3 arome

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g dovlecei, 2 ardei grasi rosii (capia), 4 cepe albe (proaspete), 6 fire patrunjel verde, 2 catei de usturoi, 12 oua, 1/2 lingurita nucsoara pisata,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de branza

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 felii de paine mai veche (toast), 60 g unt moale, 150 g cascaval ras, 4 oua, 1 ceasca zeama concentrata de pui (Knorr+apa), 1/2 ceasca…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Preparate din carne de porc

Dublin Coddle

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 carnati grosi de porc, 4 felii de sunca grasa (grosimea: 5 mm), 30 g ulei, 2 cepe mari tocate, 2 catei de usturoi presati, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Carnaciori cu piure (Bangers and mash)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 carnaciori mai grosi (de porc), 1-2 linguri ulei, 2 cepe potrivite (taiate julienne), 2 linguri amidon (pentru legat sosul), 1 1/2 cesti apa. Pentru “mash”…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta dulce cu migdale

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 2 persoane): 2 oua, 2 linguri zahar pudra, 100 ml lapte, 100 g smantana dulce subtire (sau frisca nebatuta), 75 g faina, 50 g migdale macinate, 20 g…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Piperada

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg rosii, 4 ardei iuti verzi, 3 cepe, 8 oua, 4 felii subtiri de jambon, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Preparate din carne de vita si oaie

Hamburger

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 600 g carne de vaca (proaspat tocata), grasime pentru tava, sare, piper, 6 chifle (300 g), 6 linguri mustar dulce, cateva frunze de salata verde, un…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ceapa rosie umpluta cu jambon

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 cepe rosii mari, doua frunze de salvie, 40 g jambon (crud), 30 g miez de paine, o lingura smantana, 25 g parmezan (sau cascaval) ras,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Tortilla cu dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g dovlecei micuti, 6 oua, 2 cepe, 3 linguri ulei de masline, sare, piper. Mod de preparare: Spalati si stergeti dovleceii, indepartati extremitatile si taiati-i…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Clatite cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): Pentru aluat: 100ml lapte, 100g faina, 2 oua, 1 cubulet de unt. Pentru umplutura: 200g carne fiarta de pui, 200g telemea de vaca, 300g pulpa de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 5 6 7 8 9 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.