HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Gustari calde si minuturi

109 posts
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cu fasole verde

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 4 buc. oua, 4 linguri fasole verde fiarta, 2 linguri smintina sau 2 linguri lapte, 1 lingura unt sau ulei, sare. Mod de preparare: Ouale batute se amesteca cu…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Galuste cu brinza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: brinza de vaci (100 g), ou (1), faina (1 lingura), gris, unt (15 g), sare. Mod de preparare: Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cornuri umplute cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: cornuri mici, carne de pasare (2 linguri), salata verde (2-3 frunze). Mod de preparare: Se taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cascaval pane

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 4 felii cascaval, 1 ou, ½ lingura unt, 2 linguri pesmet, o lingura faina. Mod de preparare: Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm. Se dau feliile…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ciuperci umplute cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500 g ciuperci, 50 g unt, 100 g branza de Braila, 1 lingura marar sau patrunjel verde, tocat. Mod de preparare: Se pregatesc ciupercile ca mai sus si se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 oua, 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar, 100 g ulei, 1 lingura smantana, un varf de lingurita sare, 2 – 3 masline sau putina salata verde. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua rascoapte cu sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 oua, 2 galbenusuri, 1 Iingurita mustar, 100 g ulei, 2 castraveti murati in otet, un varf de lingurita sare. Mod de preparare: Se fierb ouale tari. Cand sunt…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat o nuca, un varf de lingurita sare, cateva frunze de salata verde. Mod de preparare: Se fierb ouale tari,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua umplute cu pasta de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 oua, 50 g unt 1 lingurita pasta de peste (anchois), cateva frunze de salata verde. Mod de preparare: Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta spaniola

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: un kilogram de cartofi taiati in rondele subtiri, patru linguri de ulei vegetal, o ceapa tocata marunt, doi catei de usturoi zdrobiti, un ardei gras verde,  de la care…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Omleta cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Ingrediente: trei linguri de ulei de masline, o ceapa taiata, doi catei de usturoi taiati marunt, 225 de grame de dovlecei tineri taiati felii mici si subtiri, patru oua, 400…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi gratinati cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 750g cartofi rosii, 3 mere acrisoare, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper, 2 lingurite cimbru tocat, 250ml smantana, 150g granza, 2 linguri unt. Mod de preparare: Se unge…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 3 4 5 6 7 … 10 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.