HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Crema Caramel la pahar

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 3 oua mari, 180 g zahar tos, 80 g faina, 60 g unt, 1/2 l lapte, o lingura rom, zahar vanilat. Mod de preparare: Albusurile se bat spuma, adaugind…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salam de biscuiti

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: biscuiti (500g), unt (160g), zahar pudra (100g), oua (4), cacao (4 linguri), vanilie. Mod de preparare: Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul pina devine spumos. Se adauga…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Pasta de biscuiti

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 3 oua, 3 linguri apa, 150 g zahar pudra, 1 pahar zahar vanilat, 120 g faina, 1 praf copt. Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu apa. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bomboane din biscuiti cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1/4 kg biscuiti sau diverse prajituri uscate, 1/4 kg nuci macinate, 100 ml rom, 50 g zahar pudra, 200 g gem de caise, coarne sau piersici, 30 g cacao,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Biscuiti lipiti

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 200 g de unt (250 g de margarina sau jumatate unt, jumatate margarina), 300 g de faina, 100 g de zahar, 1 ou, 2 pliculete de zahar vanilat. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Biscuiti de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: margarina (125 g), zahar pudra (175 g), faina (280 g), oua (1), bicarbonat (1 virf de cutit), lapte (4 linguri), ciocolata amaruie, sare (1 virf de cutit). Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Biscuiti cu glazura de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 4 oua, o cana de zahar, 250 g de margarina, o lingurita de bicarbonat, coaja de lamaie (sau portocala) dupa gust, faina cat cuprinde. Mod de preparare: Se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Biscuiti cu cacao

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: unt (100 g), zahar pudra (80 g), ou (1), faina (145 g), cacao (2 linguri), coaja de lamiie. Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Biscuiti cu anason

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: oua (2), zahar (100 g), faina (100 g), coaja de lamiie, anason sau nuci pisate. Mod de preparare: Se amesteca totul intr-un castron, se freaca putin, se toarna o…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Papanasi cu gem "Irina"

  • Eduard Nedelcu
  • August 29, 2008
Ingrediente: ½ kg branza dulce, 1 borcan gem de caise, 2 oua, 250g faina, 1 lamaie, esente diverse, 1 borcan smantana, ulei, bicarbonat, zahar tos, zahar pudra. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Briose cu migdale

  • Eduard Nedelcu
  • August 28, 2008
Ingrediente (pentru 16 bucati): 125g unt moale, 125g zahar, 1 plic zahar vanilat, 3 oua, 100g faina, ½ lingurita praf de copt, 200g migdale macinate, 100g ciocolata, migdale necuratate. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Inghetata de piersici si coacaze

  • Eduard Nedelcu
  • August 22, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500g piersici foarte coapte, ½ pahar cu apa, 100g zahar farin, 2 albusuri de ou, 1 varf de cutit de sare, 200g coacaze, 1 crenguta menta…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 27 28 29 30 31 … 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.