HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Briose cu migdale

  • Eduard Nedelcu
  • August 28, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 16 bucati):

  • 125g unt moale,
  • 125g zahar,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 3 oua,
  • 100g faina,
  • ½ lingurita praf de copt,
  • 200g migdale macinate,
  • 100g ciocolata,
  • migdale necuratate.

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 175grade. Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se inglobeaza pe rand ouale. Se mesteca faina cu praf de copt si migdale. Se inglobeaza rapid in compozitia de unt. Se suprapun cate 2 suporturi de hartie si se aranjeaza ca o forma; eventual se fixeaza cu ata. Se aseaza inauntru aluat cat sa se umple 2/3 si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie. Se coc 15-20 minute Se scot si se lasa sa se racoreasca pe un gratar de bucatarie. Se lasa sa se topeasca ciocolata si se pune intr-un sprit. Se fac stelute pe fiecare briosa in parte si se aseaza cate o migdala, cat timp glazura nu s-a intarit. Briosele decorate se lasa sa se raceasca. In plus suporturi de hartie (diametru 4cm).

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap cu sos de smantana si hrean

  • August 28, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Salau cu sos de iaurt

  • August 29, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.