Papanasi cu gem "Irina"

Ingrediente:

  • ½ kg branza dulce,
  • 1 borcan gem de caise,
  • 2 oua,
  • 250g faina,
  • 1 lamaie,
  • esente diverse,
  • 1 borcan smantana,
  • ulei,
  • bicarbonat,
  • zahar tos,
  • zahar pudra.

Mod de preparare:

Se amesteca branza dulce, ouale, zaharul tos, esentele si bicarbonatul dizolvat cu lamaie. Se adauga faina, formand o coca. Se modeleaza si se prajesc papanasii in baie la foc potrivit. Se servesc calzi cu smantana si gem de caise. Deasupra se pudreaza cu zahar.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.