HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Crema de vanilie cu frisca

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 3 oua, 150 g zahar, 150 ml lapte, 300 g frisca batuta si indulcita, o lingura rom, un plic zahar vanilat. Mod de preparare: Intr-un cazanel, albusurile se bat…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 500 g de piersici, 4 oua, 150 g de zahar, 1/2 pahar de vin, 2-3 foi de gelatina. Mod de preparare: Se curata piersicile si se pun cu zaharul…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 5 dl de iaurt, 250 g de zahar, 250 g de fructe, gelatina. Mod de preparare: Iaurtul se amesteca cu zahar si cu fructele zdrobite, apoi se adauga gelatina…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de banane I

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 2-3 banane bine coapte, 50 g zahar, o lingura zeama de lamiie, o lingura cu virf de jeleu de zmeura, coacaze sau peltea de gutui, o lingura cu virf…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de banane II

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura zeama de lamiie, o lingura cu virf de jeleu de zmeura, o lingura de iaurt, fructe…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema cu suc de visine, cirese, zmeura, fragute, caise sau ananas

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 4 galbenusuri sau 2 oua intregi, 140-180 g zahar, 250 g unt, o lamiie mare sau o portocala mare, un pachetel cu zahar vanilat. Mod de preparare: Caisele coapte…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de biscuiti

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: biscuiti (500 g), zahar, apa (1/4 pahar), cacao (50 g), rom, nuci (5-6). Mod de preparare: Se fierbe in citeva clocote apa cu zaharul, la care se adauga si…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de biscuiti cu serbet

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: biscuiti (400 g), cafea indulcita (1 ceasca), serbet de cacao (1 borcan mic), unt (1/2 pachet). Mod de preparare: Se aseaza biscuitii intregi pe un platou dreptunghiular, se stropesc…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de mere cu albus

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: mere (2), albus (1/4), zahar (1/4 pahar). Mod de preparare: Se coc merele la cuptor intr-un vas smaltuit, se dau prin sita si se lasa sa se raceasca. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: capsuni (1/4 pahar), zahar (1/4 pahar), albus (1/4). Mod de preparare: Capsunile proaspete, alese, se bat cu zaharul si albusul pina se obtine o spuma tare.
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema de brinza de vaci cu biscuiti

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: brinza de vaci (100 g), zahar pudra, biscuiti (2-3), coaja de lamiie, sirop de fructe (1 lingura). Mod de preparare: Se da brinza de vaci prin sita si se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema Caramel

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1/2 l lapte, 4 linguri zahar, 4 oua, vanilie, 5 linguri zahar pentru imbracat forma. Mod de preparare: Se pun intr-o cratita laptele, vanilia si zaharul. Se tine la…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 26 27 28 29 30 … 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.