Crema de banane II

Ingrediente:

  • 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ),
  • 50 g zahar,
  • o lingura zeama de lamiie,
  • o lingura cu virf de jeleu de zmeura,
  • o lingura de iaurt,
  • fructe din dulceata,
  • frisca pentru ornat.

Mod de preparare:

Bananele mai moi, curatate de coaja, se zdrobesc bine cu furculita, adaugindu-se treptat toate ingredientele enumerate si zahar dupa gust. Crema se asaza in cupe, se lasa la rece 2-3 ore, apoi se orneaza cu frisca, cu sau fara gelatina, sau numai cu fructe din dulceata. Piureul de banane se poate amesteca numai cu o lingura de rom, cu zahar vanilat si cca 100-150 g frisca batuta spuma. Apoi, crema se pune in cupe si se lasa la frigider sa se raceasca bine; dupa ce s-a racit, se orneaza abundent cu frisca.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.