Ingrediente:
- biscuiti (500 g),
- zahar,
- apa (1/4 pahar),
- cacao (50 g),
- rom,
- nuci (5-6).
Mod de preparare:
Se fierbe in citeva clocote apa cu zaharul, la care se adauga si cacaua, apoi se da la racit. Se freaca untul si se adauga cite putin din compozitia racita, amestecindu-se bine. Se sfarima biscuitii, se taie nucile si se amesteca cu crema. Se adauga putina esenta de rom si se aseaza pe un platou lung, in forma de chec. Se garniseste dupa dorinta.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Vitamina C: Tot ce trebuie sa stiti despre importanta ei. - May 19, 2022
- Ce sa ai in vedere cand iti cauti o destinatie de vacanta? - May 16, 2022
- Cel mai simplu cadou pe care îl poți face de Ziua Îndrăgostiților - May 11, 2022
Comentarii recente