HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Borsuri, supe, ciorbe

260 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de maruntaie de miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: maruntaie de miel (1/2 kg), oua (1-2), cepe (2), morcovi (1), pastirnac (1/2), radacina de patrunjel (1/2), rosii (3-4), sare, apa (1 l), zeama de varza (3/4 l), orez…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole boabe

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500gr. fasole boabe, 150gr. ceapa, 200gr. morcov, 100gr. radacina de telina, 3 rosii proaspete, 2 linguri bulion de rosii, 100gr. ulei, 5gr. sare de lamaie, 2-3 tulpine de telina,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de crenvursti cu iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: crenvursti (250 g), ceapa verde (2-3 legaturi), patrunjel (1 legatura), faina (1/2 lingura), iaurt (1/2 borcan), sare, apa (1 1/2 l). Mod de preparare: Se fierb crenvurstii taiati bucatele…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba cu cirnati afumati

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: cirnati afumati (300 – 400 g), cepe (1-2), patrunjel (1 legatura), otet (2 – 3 linguri), faina (1/2 lingura), oua (1), smintina (2 linguri), untdelemn (2 linguri), apa (1…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba cu carne de vita si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg. piept de vita, morcov, patrunjel, telina, ceapa alba, 2 linguri de orez, un galbenus, 100 ml smintina sau iaurt, putin ulei, 1 litru de bors, tarhon si…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Bors ucrainean

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pentru 500 g carne se iau 400 g varza, 400 g cartofi, 250 g sfecla rosie, 1/2 pahar bulion de rosii, 1/2 pahar smintina, 1 morcov, 1 patrunjel, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Bors cu perisoare

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un os de vita, 2 litri de apa, 1 litru de bors, o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/2 kg de carne macra, 2 linguri de orez,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa rece de castraveti

  • Eduard Nedelcu
  • October 10, 2008
Ingrediente (pentru patru portii): 1 castravete mijlociu (sau 3-4 castraveciori mici), o jumatate de litru lapte batut sau kefir, o jumatate lamiie, 3 frunze proaspete de izma, 1 lingurita de…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de salata verde

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: salata verde (150 g), galbenus (1), zeama de lamaie (1 lingurita), marar, sare, iaurt (1 lingura). Mod de preparare: Se spala salata in mai multe ape reci, apoi se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: carne de vaca (80 g), franzela (1/2 felie), orez (1/2 lingurita), patrunjel verde (1/2 lingurita), tarhon, galbenus (1/2), zeama de lamaie (1 lingurita), sare, morcov (1/2), cartofi (1). Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: morcov (1/2), cartof (1), gris (1 lingura), unt (10 g), sare, patrunjel verde. Mod de preparare: Morcovul si cartoful se fierb in cca 400 ml apa si se strecoara.…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de fasole verde cu smantana si costita afumata

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 500 g de costita afumata, 1 kg de fasole verde, o ceapa mai mare, 2-3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, sare, smantana, verdeata. Mod de preparare: Costita afumata se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.