HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Dulciuri

Prajitura razuita

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 200 gr margarina (fara sare), 200 gr zahar, 4 galbenusuri, 450 gr faina, 1 praf de copt, vanilie, un virf de cutit de sare Crema: 4 galbenusuri, 250 gr…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu marmelada

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 4 oua, 100 ml ulei, 3 linguri marmelada (de preferat de prune), 12 linguri apa, 12 linguri faina, 10 linguri zahar, un virf de cutit de bicarbonat; nuca de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Placinta ciobanului

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 500 g carne tocata de vita, 3 legaturi ceapa verde, tocata, un praf de nucsoara, 300 g sos de rosii, 200 ml concentrat de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Pasca cu brinza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 750 gr. brinza de vaci proaspata, 100 gr. unt, 200 ml smintina, 50 gr. gris, 50 gr. faina, 200 gr. zahar, 5 oua, 1/2 lingurita de sare, 100 gr.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Gustari reci

Pateuri cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: un piept de pui, 1 catel de usturoi, 1 lingurita de boia, 1 lingurita de chimen, 2 fire de ceapa verde, taiata, 1 rosie, taiata cuburi, 2 linguri de…
Vezi Postarea
Share
  • Inghetata

Parfait Nescafe

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 1 lingura Nescafe, 1 lingura lapte praf, 1 lingura zahar, 1 lingura apa, 400 gr. frisca Preparare: Se dizolva zaharul in apa, se adauga laptele praf si nescafe-ul, se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Paleuri cu stafide

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 3 oua, 300g. zahar, 300g. margarina, 300g. faina, un pumn de stafide, zahar vanilat, esenta de rom Preparare: Se freaca zaharul cu margarina pana ce aluatul devine cremos, se…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Orient Express

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente: 1 pahar iaurt natural (200gr.), 1/2 pahar ulei, 2 pahare zahar, 3,4 linguri cu virf cu smintina, 3 oua, 3 pahare faina, 1 1/2 pachetel de praf de copt,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Orez á la Malta

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
Ingrediente pentru 6 persoane: 2 dl orez (1 dl orez = 75 g), 4 dl apa si putina sare, 1 lingura unt, 5 dl lapte, 1 bucatica coaja de scortisoara,…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza cu ton

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2010
Ingrediente pentru 2 portii: 2 pachetele de pizza (proaspata) de circa 230g fiecare, 1/2 conserva de pulpa de rosii (100g), sare, piper, 1/2 lingurita de maghiran uscat (Oregano), 1 ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Copii

Copiii vad, copiii fac

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2010
Am gasit o reclama extrem de educativa, si extrem de bine realizata, care, din pacate, ne arata cum cresc unii copii. Sursa imagine: http://www.badparenting.org/ Cu toate ca acest film este…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Featured
  • Sfaturi

Mic dictionar de bucatarie moderna

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Al dente – termen provenind din italiana. Se foloseste pentru pastele fainoase si inseamna ca sunt fierte exact cat sa le sfarmi cu dintii (adica nici prea moi, nici prea…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 89 90 91 92 93 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.