HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive
  • Featured

Frigarui cu smochine si mozzarella pentru Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii- 12 frigarui): 12 bete pentru frigarui 36 bilute de mozzarella sau 300 g de mozzarella 6 smochine mari sau 12 mici 5 linguri ulei de masline…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Trigoane umplute cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
Ingrediente (pentru 20 de trigoane): 10 foi de placinta din comert 2 morcovi 200 g mazare 2 galbenusuri 100 ml apa 1 lingura ulei de masline 1 ceapa 1 catel…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Sandwich cu omleta cu morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 chifle 8 foi de salata verde 2 morcovi 1 legatura de marar 4 oua 2 linguri ulei de masline sare si piper Salata se spala…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Pateuri cu cascaval si muschiulet afumat

  • Eduard Nedelcu
  • November 17, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g aluat de foitaj 2 oua 250 g cascaval afumat 150 g muschiulet de porc afumat Aluatul de foitaj se intinde pe o suprafata plana…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Chiftele din seminte

  • Eduard Nedelcu
  • November 17, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g faina integrala 1 plic drojdie uscata 130 ml apa 1 lingura seminte de in 1 lingura seminte de susan 1 lingura seminte decojite de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Chiftele din orez si fasole

  • Eduard Nedelcu
  • November 17, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii):  250 g orez (preferabil cel pentru rizotto) 100 g fasole alba uscata 50 g faina alba 1 ou 3 linguri cascaval ras 200 ml ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Tartine cu rosii uscate si branza feta

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 8 felii de paine cu cereale sau din faina integrala 200 g rosii uscate in ulei 200 g branza feta 1 ou 1 lingurita busuioc uscat…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Lipie umpluta cu sunca si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): Aluat: 500 g faina alba 250 ml lapte 1 cub drojdie proaspata sau 2 plicuri drojdie uscata 4 linguri ulei de masline sare piper nucsoara Umplutura:…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Tartine cu cascaval si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 felii mari de paine de casa sau 8 felii de paine cu cereale din comert 300 g cascaval 8 ciuperci champignon 2 linguri ulei de…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Preparate din peste si fructe de mare

Dorada la cuptor cu piure de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 dorada mare sau 2 mai mici 4 linguri ulei de masline 4 morcovi 1 cartof mare 1  ceapa 200 ml supa concentrata de lamaie 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de pastrav cu legume sote

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii):  Peste: 4 fileuri de pastrav sau alt peste cu carne alba 1 lingurita rozmarin uscat 1 lingurita cimbru uscat 50 g ceapa verde tocata 1 legatura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Creveti in sos de vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii):  500 g cozi de creveti 40 g unt 1 pahar vin alb 2 lingurite sofran 1/2 legatura de ceapa verde cu tot cu frunze sare si…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 83 84 85 86 87 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.