HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • February 10, 2014
Ingrediente: carne de miel, piper, boia dulce de ardei, untdelemn sau untura de porc, sare, 3-4 catei de usturoi, cartofi, salata verde, ceapa. Mod de preparare: Pentru friptura partea cea…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Orez a la Canton

  • Eduard Nedelcu
  • February 9, 2014
Ingrediente: orez fiert (4 cesti), untura (4 linguri), cirnaciori (6), sunca (200 g), oua (2), ceapa (1), ton (100 g), ciuperci, ceapa verde. Mod de preparare: Se fierbe orezul in…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cremvursti cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • February 9, 2014
Ingrediente: 150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon. Mod de preparare: Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, ca sa fie putin mai picanta, se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cornuri umplute cu sunca, parizer, salam

  • Eduard Nedelcu
  • February 8, 2014
Ingrediente: 10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smintina, un virf de lingurita sare, un virf de cutit piper. Mod de preparare: Sunca, salamul, parizerul…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cascaval pane

  • Eduard Nedelcu
  • February 8, 2014
Ingrediente: 100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cascaval la capac

  • Eduard Nedelcu
  • February 7, 2014
Ingrediente: 100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime. Feliile se inmoaie in lapte, se trec bine…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Escalop de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • February 7, 2014
Ingrediente: 6 snitele, 3-4 linguri untdelemn, o lingurita cu virf de mustar, 100 ml smintina, 1/2 lingurita faina, un virf de cutit de piper, un virf de lingurita de sare.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • February 6, 2014
Ingrediente: ficatul, plaminii, splina si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 g ceapa, 100 g franzela, 50-80 ml untdelemn, 100 ml smantana (se poate si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Curcan umplut

  • Eduard Nedelcu
  • February 6, 2014
Ingrediente: un curcan de cca 2 kg (gata taiat), 100 g orez, 50 g unt, 3 oua, 80 g ceapa, piper, patrunjel, marar, 1 kg castane, sare, ienibahar, 50 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Carnati prajiti

  • Eduard Nedelcu
  • February 5, 2014
Ingrediente: cirnati, untdelemn sau grasime de porc. Mod de preparare: Cirnatul proaspat sau afumat se pune intr-o cratita sau tigaie potrivita cu marimea lui (nu mai mare), in care se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Jumari cu legume si sunca afumata

  • Eduard Nedelcu
  • February 5, 2014
Ingrediente: 4 oua, 50 g unt, 2 ardei grasi, 1 catel de usturoi, 500 g rosii, 4 felii sunca, sare, piper. Mod de preparare: Se prajeste in unt ceapa taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Ingrediente: 2 Kilograme burta, 3 litri de apa, 150 grame morcovi rasi, 150 grame ceapa, 100 grame telina, 50 grame de usturoi, 5 grame de piper, 500 grame de iaurt,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 72 73 74 75 76 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.