HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Dulciuri

Savarine

  • Eduard Nedelcu
  • April 29, 2014
Ingrediente: Aluatul: 6 oua, 120 g zahar, 15 ml rom, 30 g faina, 100 g pesmet. Siropul: 300 g zahar, 400 ml apa, 100 ml rom. Pentru ornat: 1/2 kg…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Saleuri crocante

  • Eduard Nedelcu
  • April 29, 2014
Ingrediente: 1kg faina, 1 l lapte, 1/4 ulei, 1/4 smintina, 100 ml otet, o lingurita cu bicarbonat, 30 g sare. Mod de preparare: Intr-un castron de 3 l, se pune…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salam de biscuiti

  • Eduard Nedelcu
  • April 28, 2014
Ingrediente: 1/2 kg biscuiti, 1/2 kg rahat, 50 g stafide, 150 ml rom, 150 ml apa, 50 g cacao, vanilie. Mod de preparare: Biscuitii se zdrobesc in asa fel in…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Rulada martipan

  • Eduard Nedelcu
  • April 28, 2014
Ingrediente: 250 g nuci macinate, 180 g zahar, 30 g cacao, 50 l rom, un ou, vanilie. Crema: 150 g unt, 100 g zahar pudra, 3 galbenusuri fierte, un galbenus…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Pricomigdale

  • Eduard Nedelcu
  • April 27, 2014
Ingrediente: 3 albusuri, 210 g zahar tos, 20 ml rom, 200 g nuci sau alune macinate, 8-10 picaturi esenta de migdale sau un pachetel cu zahar vanilat. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura din foi cu zahar ars

  • Eduard Nedelcu
  • April 27, 2014
Ingrediente: 450 g faina, 75 g zahar tos, 125 g unt, 100 ml smintina, un ou, o lingurita de praf de copt. Mod de preparare: Intr-o tigaie zaharul se caramelizeazain…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • April 26, 2014
Ingrediente: 6 oua mari, 100 g unt, 300 g zahar, 250 g faina, un virf de lingurita sare, o lingurita praf de copt, 15 ml rom, un plic cu zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu cacao

  • Eduard Nedelcu
  • April 26, 2014
Ingrediente: Aluatul: 200 g faina, 200 g nuci macinate, 100 g unt, 1/4 l lapte, 4 oua, 120 g zahar, 30 g cacao, 20 g rom, o lingurita praf de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta simpla din aluat fraged (nisipos)

  • Eduard Nedelcu
  • April 25, 2014
Ingrediente: Aluatul: 400 g faina, 150 g unt sau margarina, 200 ml smintina, coaja si zeama de la 1/2 lamiie, o lingurita praf de copt, un galbenus, un ou intreg,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta din aluat frantuzesc cu mere calite

  • Eduard Nedelcu
  • April 25, 2014
Ingrediente: Foile se coc separat. Umplutura: 1 1/4 – 1 1/2 kg mere, 50-100 g zahar, 30-50 g unt sau untdelemn, 1/2 lingurita scortisoara macinata. Mod de preparare: Merele, curatate…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta din aluat frantuzesc cu dovleac

  • Eduard Nedelcu
  • April 24, 2014
Ingrediente: Foile se coc separat. Umplutura: 1 kg dovleac, curatat de coaja si seminte si apoi cintarit, 100 g unt, 50 – 100 g zahar, vanilie. Mod de preparare: Dovleacul…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta din aluat frantuzesc cu crema de vanilie

  • Eduard Nedelcu
  • April 24, 2014
Ingrediente: Foile se coc separat. Crema pentru placinta in tava mijlocie (23/33 cm): 3 oua, 80 g faina, 1/2 lapte, 150 g zahar. Mod de preparare: Dupa ce este gata,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 58 59 60 61 62 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.