HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Gustari reci

Ardei umpluti cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • May 5, 2014
Ingrediente: 3 ardei (trei culori diferite), 200 g de branza telemea de oaie, 100 g de unt, boia, marar si galbenus de ou fiert. Mod de preparare: Se freaca branza…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Turta cu cacao

  • Eduard Nedelcu
  • May 5, 2014
Ingrediente: 6 oua, 200 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao, 150 g faina, 100 g nuci, 30 ml rom, o lingurita praf de copt, un plic de zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Trigoane

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2014
Ingrediente: 1/2 kg foi de placinte (strudel), 250 g nuci macinate, 30 g pesmet, 150 ml lapte, 100 g zahar, coaja de lamiie, unt, untdelemn sau margarina. Siropul: 250 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Trandafiri din aluat de uscatele

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2014
Ingrediente: 2 oua intregi, 3 galbenusuri, 30 g unt, 150 ml smintina, 30-40 ml rom, un virf de lingurita sare fina, faina. Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tarte

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 2 galbenusuri, un ou intreg, 100 g unt sau margarina, 50 g zahar, 50 ml smintina sau lapte, un virf de cutit sare, vanilie. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tarte cu rahat

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2014
Ingrediente: Pentru 12 tarte: 250 g faina, 2 galbenusuri, un ou intreg, 100 g unt sau margarina, 50 g zahar, 50 ml smintina sau lapte, un virf de cutit sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Taitei cu lapte

  • Eduard Nedelcu
  • May 2, 2014
Ingrediente: 1 l lapte, 60 g taitei, 50 g zahar, zahar vanilat. Mod de preparare: Cind laptele clocoteste se pun taiteii in forma de ploaie, amestecind mereu cu lingura sa…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma de capsuni, fragi, zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • May 2, 2014
Ingrediente: 3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g capsuni, fragi sau zmeura, 15 ml rom. Mod de preparare: Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma de caise

  • Eduard Nedelcu
  • May 1, 2014
Ingrediente: 3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g pulpa de caise, o lingura rom. Mod de preparare: Caisele, bine coapte, se curata de coaja si simburi si apoi se…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Spuma cu rom

  • Eduard Nedelcu
  • May 1, 2014
Ingrediente: 3 oua, 120 g zahar tos, 150 ml lapte, zahar vanilat, 30 ml rom, 50 g ciocolata. Mod de preparare: Albusurile se bat spuma, se adauga 100 g zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Ingrediente: carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel, ceapa, usturoi, masline, sare, piper macinat. Mod de preparare: Carnea, curatata de pielite, se taie in felii…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Scoarta de copac (rulouri)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Ingrediente: 3 oua, 150 g nuci, 50 g faina, 50 g unt. Mod de preparare: Nucile curatate se pun intr-o tava, care se introduce in cuptor, unde se lasa 10…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 57 58 59 60 61 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.