HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Dulciuri

Bûche de Noël

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente (pt. circa 12 felii): Pentru blat: 4 oua, 125g zahar, 1 praf de sare, 3 linguri amidon, 75g faina, 1 lingura cacao, 1 lingurita praf de copt. Pentru crema…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cascaval pane cu salsa de castraveti

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 castravete, 4 rosii, 1 ceapa rosie, 1 lingura suc de lamaie, sare, piper, 2 linguri ulei, 2 linguri faina, 8 linguri pesmet, 2 oua, 8…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Bulete de carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente: pulpa de porc (500 g), patrunjel, menta (citeva frunze), sare, piper, faina, ulei (6 linguri), migdale (1 lingurita), orez (250 g). Mod de preparare: Se toaca carnea, se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata de vinete

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente: 1 kg de vinete, 150 ml ulei, sare, 1-2 cepe, un galbenus crud. Mod de preparare: Vinetele se coc pe o plita bine incinsa, la flacara iute. Se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Biscuit cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): Biscuitul: 4 oua, 250g faina, 250g zahar, 250g unt, 1 lamaie. Crema: 200g branza de vaci proaspata, 100g smantana, 60g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de sunca si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente: 100g sunca felii, 1 felie groasa slaninuta fiarta (circa 100g), 2 linguri unt, 300ml smantana, 100g parmezan ras, sare, piper, nucsoara rasa, 1 legatura patrunjel. Mod de preparare: Taiati…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort Linzer

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente (pentru 12 felii): Pentru aluat: 1 lamaie, 300g faina, 300g alune macinate, 200g zahar, 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara macinata, 1 ou, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi prajiti cu varza acra

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 200g varza acra, 75g cascaval, 2 felii ananas (conserva), 8 felii salam, 1 lingurita chimen, 1 kg cartofi rosii, 2 cepe, 2 oua, sare, piper, 3…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente: 1 pui mai maricel (1,8 kg), sare, piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi (eventual rosii), 2 dovlecei, 200 g rosii mici.…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Spaghetti a la Ricotta

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 700g spaghetti, 3 vinete, 1kg rosii, 200g cascaval, 3 capatani de usturoi, 1 buchetel busuioc, 200ml ulei de masline, sare, piper. Mod de preparare: Introduceti rosiile…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smantana cu mazare

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente: 1 ceapa 100g morcovi, 1 lingura unt, 100g mazare congelata, 200ml smantana, sare, piper, 50g parmezan ras, patrunjel. Mod de preparare: Curatati si tocati ceapa. Spalati si curatati morcovii,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente (pentru 12 felii): Pentru aluat: 150g faina, 50g alune macinate, ½ lingurita scortisoara macinata, 1 praf de sare, 100g unt. Pentru umplutura: 400g pulpa de dovleac, 400g mere acrisoare,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 220 221 222 223 224 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.