HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Dulciuri

Crochete de orez cu zahar

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g orez, 3 galbenusuri, 2 linguri seminte de pin, 20 g unt, ulei pentru prajit. Pentru fiert: 750 ml lapte, 1 portocala, 60 g zahar,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Rulada de vitel cu dulceata de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 escalopuri (subtiri) de vitel, 4 felii subtiri de slanina afumata, 100 g alune curatate de coaja, 200 g ciuperci (proaspete sau congelate), 1 fir de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g peste (crap, ton etc.), 2 vinete, 1 ardei gras, 2 linguri capere, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, o foaie de dafin, 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de legume cu busuioc

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cartofi, 2 morcovi, 2 dovlecei, 125 g fasole verde (congelata), 1 radacina mica de telina, 2 rosii, 2 cepe (de preferinta rosii), 2 catei de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Clatite cu urda dulce

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): Pentru clatite: 1 ceasca faina, 1/2 lingurita sare, 3 oua, 1/4 ceasca lapte, 45 g unt topit. Pentru umplutura: 375 g urda dulce (sau branza de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Haroset

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 mere rosii, potrivit de mari, 1/4 ceasca migdale sau miez de nuca tocate marunt, 1 lingurita scortisoara, 2-3 linguri vin rosu, 1-2 linguri miere. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Galuste de peste

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg fileuri de peste alb, 2 tulpini de telina taiate bucatele, 2 cepe tocate marunt, 2 morcovi potriviti, taiati felii, 3 cesti cu apa, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Latkes

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1,5 kg cartofi mijlocii, 1-2 linguri ulei, 1 ou batut, sare, piper negru, macinat proaspat, 2 linguri faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se spala…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ficatei de pasare pate

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Briose "Chelsea" (Chelsea Buns)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 12 bucati): 2 cesti faina, 1/2 plic praf de copt, 1/4 ceasca zahar tos fin, 30 g unt taiat bucatele, 1/3 ceasca lapte, 1 ou. Umplutura: 30 g…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Carnaciori cu piure (Bangers and mash)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 carnaciori mai grosi (de porc), 1-2 linguri ulei, 2 cepe potrivite (taiate julienne), 2 linguri amidon (pentru legat sosul), 1 1/2 cesti apa. Pentru “mash”…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Turta ciobanului (Shephard's Pie)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 750 g carne de manzat sau de miel fiarta, 25 g unt, 2 cepe potrivite (taiate marunt), 1/4 ceasca faina, 1/2 lingurita faina de mustar, 1…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 211 212 213 214 215 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.