HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Dulciuri

Clatite cu urda dulce

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): Pentru clatite: 1 ceasca faina, 1/2 lingurita sare, 3 oua, 1/4 ceasca lapte, 45 g unt topit. Pentru umplutura: 375 g urda dulce (sau branza de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Haroset

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 mere rosii, potrivit de mari, 1/4 ceasca migdale sau miez de nuca tocate marunt, 1 lingurita scortisoara, 2-3 linguri vin rosu, 1-2 linguri miere. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Galuste de peste

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg fileuri de peste alb, 2 tulpini de telina taiate bucatele, 2 cepe tocate marunt, 2 morcovi potriviti, taiati felii, 3 cesti cu apa, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Latkes

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1,5 kg cartofi mijlocii, 1-2 linguri ulei, 1 ou batut, sare, piper negru, macinat proaspat, 2 linguri faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se spala…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ficatei de pasare pate

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Briose "Chelsea" (Chelsea Buns)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 12 bucati): 2 cesti faina, 1/2 plic praf de copt, 1/4 ceasca zahar tos fin, 30 g unt taiat bucatele, 1/3 ceasca lapte, 1 ou. Umplutura: 30 g…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Carnaciori cu piure (Bangers and mash)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 carnaciori mai grosi (de porc), 1-2 linguri ulei, 2 cepe potrivite (taiate julienne), 2 linguri amidon (pentru legat sosul), 1 1/2 cesti apa. Pentru “mash”…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Turta ciobanului (Shephard's Pie)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 750 g carne de manzat sau de miel fiarta, 25 g unt, 2 cepe potrivite (taiate marunt), 1/4 ceasca faina, 1/2 lingurita faina de mustar, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Melcisori umpluti cu branza si prune

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 20 de bucati): 1 1/2 ceasca faina, 1 lingura praf de budinca (de vanilie), 90 g unt, 1/4 ceasca zahar tos fin, 1 galbenus, 3-4 linguri lapte. Pentru…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu tarhon si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 fileuri mari de piept de pui (circa 750 g, fara pielita), 1/4 ceasca ulei de masline, 3 felii costita afumata taiate fasii, 300 g ciuperci…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Musaca cu orez si crusta de cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 2 vinete mari, 1 lingurita sare, 750 g rosii, 1/3 ceasca ulei de masline, 6 catei de usturoi (curatati si zdrobiti), 2 cepe mari taiate cubulete…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Rulouri de peste

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 211 212 213 214 215 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.