HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Preparate din peste si fructe de mare

Pastrav cu sos de iaurt

  • August 29, 2008
Ingrediente: 4 bucati file de pastrav 1 castravete 1 cana iaurt 1 lingurita zeama de lamaie si una de coaja 2 linguri de marar 1 lingura ulei de masline sare…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Merlucius cu sos de patrunjel

  • August 29, 2008
Ingrediente: 500 g file de merluciu 25 g unt 150 ml lapte 150 ml supa de peste o frunza de dafin sare si piper Sos: 25 g unt 4 lingurite…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Salau cu sos de iaurt

  • August 29, 2008
Ingrediente: 1 kg şalău 1 kg cartofi noi 400 g iaurt 1 legătură mărar 1 fir de usturoi verde piper sare 1 lămâie Mod de preparare: Cureţi peştele, îl speli,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Briose cu migdale

  • Eduard Nedelcu
  • August 28, 2008
Ingrediente (pentru 16 bucati): 125g unt moale, 125g zahar, 1 plic zahar vanilat, 3 oua, 100g faina, ½ lingurita praf de copt, 200g migdale macinate, 100g ciocolata, migdale necuratate. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap cu sos de smantana si hrean

  • August 28, 2008
Ingrediente: 1 crap mijlociu sare 150 g hrean 150 g nuci tocate 1 lingurita zahar miezul de la 2 felii de paine 1 pahar smantana 1 lamaie Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbii cu sos de smantana

  • August 28, 2008
Ingrediente: 3 scrumbii mijlocii 2 linguri de unt ½ lamaie sare piper verdeata tocata 1 cana de smantana 1 lingurita de boia dulce 1 ceapa mare Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Somon cu sos de miere si busuioc

  • August 27, 2008
Ingrediente: 4 bucati de file de somon 2 linguri de suc proaspat de lamaie 1 lingura de miere 1/4 cana de ulei de masline jumatate de cana de busuioc proaspat…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de cocos si piersici

  • Eduard Nedelcu
  • August 26, 2008
Ingrediente: 750ml lapte de cocos neindulcit, 3 linguri iaurt, 1 lingurita curry, 1 varf de cutit praf de chili, 1 lingurita zahar, sare, 2 piersici, 1 fir patrunjel. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de legume si branza

  • Eduard Nedelcu
  • August 25, 2008
Ingrediente: 100g branza Gouda, 1 catel de usturoi, 125ml smantana, 125ml lapte, sare, piper, nucsoara, 2 rosii, 1 dovlecel, 1 ardei gras, 1 lingura ulei, 200g mazare, 50g telemea. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap prajit cu sos genovez

  • August 25, 2008
Ingrediente: 1 crap fara cap 2 linguri unt 2 linguri faina o cana supa de peste 1 pahar vin rosu sare piper malai sau faina Mod de preparare: Crapul se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap cu sos marinat

  • August 25, 2008
Ingrediente: 1 crap mijlociu sare 1 kg rosii 1 ceasca ulei piper boabe 3 linguri faina 1 lingura otet 1 lamaie 1 foaie de dafin 1 morcov Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la gratar cu sos de unt

  • August 25, 2008
Ingrediente: 1 kg de crap curatat si spalat sare 3 linguri unt 1 lamaie 1 lingura mustar piper macinat Mod de preparare: Pestele se pune intreg pe un gratar, dupa…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 190 191 192 193 194 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.