HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de momite, creier sau maduvioara

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/4 kg momite, creier, maduvioara de porc, vitel sau vita, 200 g ceapa, 80 g unt sau untdelemn, 100 ml vin alb sec, 100 ml suc de rosii, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu sos Ragu

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente:b 6-8 felii de limba, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina, o ceapa (toate cca 300 g), 50-100 ml suc de rosii, 3-4 felii de lamiie, 30 masline, o foaie…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema cu suc de visine, cirese, zmeura, fragi, caise, ananas

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 4 galbenusuri sau 2 oua intregi, 140-180 g zahar, 250 g unt, o lamiie mare sau o portocala mare, un pachetel cu zahar vanilat. Mod de preparare: Caisele coapte…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema cu suc de fructe si gelatina, fara ou

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 250 ml suc de fructe (mere, cirese, visine, zmeura, portocale, ananas etc), 200-250 g zahar, 500 g frisca, 9 foi sau 27 g granule de gelatina. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Crema caramel la pahar

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 3 oua mari, 180 g zahar tos, 80 g faina, 60 g unt, 1/2 l lapte, o lingura rom, zahar vanilat. Mod de preparare: Albusurile se bat spuma, adaugind…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier la gratin cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 250 g creier, 1/2 kg ciuperci (orice variante), 50 g branza telemea sau cascaval, 1/2 kg rosii sau 1/4 l suc de rosii, 50-80 g unt sau untdelemn, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier cu oua si sunca

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 200-250 g creier de porc sau vitel, 50 g ceapa, 100-150 g sunca, 3 oua, 60 g unt sau untdelemn, sare, piper, patrunjel, taiat marunt. Mod de preparare: Ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba taraneasca

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba ruseasca cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de miel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, verdeata, cozi de ceapa verde, sare, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftele din creier

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 150 g creier de porc sau vitel, 50 g parmezan sau brinza telemea, 50 g ceapa, un ou, 25 g faina, 50 g franzela, o lingurita rasa de sare,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 158 159 160 161 162 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.