HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu puf de ou

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Puful: 2 oua, 1 lingurita faina, sare. Mod de preparare: Se freaca bine doua galbenusuri cu o lingurita plina de faina si putina sare Se bate albusul spuma, se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu patratele

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Pentru 6 persoane se face o foaie de aluat dintr-un ou. Mod de preparare: Se face un aluat de taitei. Se impatureste foaia in patru si se taie mici…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 3 linguri cu varf de orez. Mod de preparare: Se alege orezul, se spala si se pune la fiert in supa strecurata. Se amesteca din cand…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu gogosele de aluat

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Pentru 6 persoane se face o foaie de aluat dintr-un ou. Mod de preparare: Se face un aluat ca pentru taitei. Se intinde foaia, se unge cu ou si…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu galuste de orez

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Galustele: 1/2 ceasca orez, 1/2 ceasca lapte, unt proaspat cat o nuca, 1 ou, sare. Mod de preparare: Se alege si se spala orezul. Se pune la fiert cu…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu galuste de gris

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Galustele: 1 lingura unt sau untura, 1 ou, 4 linguri gris, sare. Mod de preparare: Se freaca oul cu o lingura rasa de unt sau de untura, pana se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu frecatei

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: Frecatei: 1 ou, 1 lingura lapte, 150 g faina, sare. Mod de preparare: Din oua, faina si o lingura de lapte, se face un aluat potrivit de tare. Se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa campeneasca

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov, 1 gulie, 2 fire de praz, 3 cartofi mijlocii, 1 telina mica, 1 lingura unt sau ulei, sare, 1 galbenus, 1 lingura smantana. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 1 lingura otet, 1 lingurita mustar, 100 g ciuperci, unt proaspat cat o nuca, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de faina

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 1/2 lingura unt sau ulei, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, cateva frunze de patrunjel, sare. Mod de preparare: Se face un rantas din unt sau ulei…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 250 g ciuperci, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 2 linguri smantana, cateva fire de patrunjel, sare. Mod de preparare: Se spala si se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos cald de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • September 20, 2008
Ingrediente: 2 cepe mari, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne sau apa, 1 paharel de vin alb, 1 lingurita mustar, 1/2 lingurita zahar, un praf…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 157 158 159 160 161 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.