Supa de linte

Share Button

Ingrediente:

  • 4 l apa,
  • 300 g linte,
  • 1 ceapa,
  • 2 – 3 catei de usturoi,
  • o crenguta de cimbru,
  • 1 lingura unt,
  • untura sau ulei,
  • 1 lingura faina.

Mod de preparare:

Se alege lintea, se spala si se pune sa stea in apa de seara pana a doua zi. Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, cu ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru. Se lasa sa fiarba incet; sarea se pune numai la sfarsit cand lintea este fiarta, altfel ramane tare. Sa face un rantas dintr-o lingura de faina cu putin ulei sau untura, se amesteca cu supa, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.