HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Bors ucrainean

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pentru 500 g carne se iau 400 g varza, 400 g cartofi, 250 g sfecla rosie, 1/2 pahar bulion de rosii, 1/2 pahar smintina, 1 morcov, 1 patrunjel, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Bors cu perisoare

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un os de vita, 2 litri de apa, 1 litru de bors, o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/2 kg de carne macra, 2 linguri de orez,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ardei umpluti cu carne cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 12 ardei mijlocii, 750 g carne, 2 cepe, 2 linguri orez, 1 lingura untura, marar si patrunjel tocat, sare, piper, 2 rosii; Sosul: 1/2 kg rosii, 1/2 ceapa, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Anghemaht de pui

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 pui, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 1 lamiie, sare. Preparare: Puiul curatat si spalat se taie bucati, se asaza intr-o cratita impreuna cu sarea si se toarna…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Ton in sos de rosii

  • January 8, 2009
Ingrediente: Pentru 4 portii 1 kg rosii proaspete, bine coapte 400 gr. file de ton proaspat, intreg 3 catei de usturoi, curatati si taiati felii subtiri frunzele de la 2…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Trucuri pentru a face mancaruri gustoase

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
In oala de fiert sub presiune evitati sa pregatiti compoturi de fructe, de mere in special, pentru ca spuma care se formeaza poate bloca spatiul de comunicare al vasului cu…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Produsele lactate

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Pentru a evita formarea spumei, laptele se va amesteca in procesul fierberii, iar apoi repede se va raci. * Laptele nu se va afuma, daca cratita se va clati…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Produsele din peste

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* In cazul lipsei unui cutit special, pestele se va curati cu razatoarea. Metoda aceasta va spori lucrul si va exclude o posibila ranire a miinilor. * Pentru a indeparta…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Produsele din carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Se recomanda a spala carnea in apa de temperatura camerei, dar in nici un caz ea nu se va lasa sa stea in aceasta apa. * Carnea care nu…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Ouale

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Calitatea buna a oului se va determina acoperindu-l cu palma si apropiindu-l de un bec aprins. Oul nu prea proaspat va avea pete de umbra, iar prin cel clocit…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Legumele

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Pentru a pastra in bucate vitamina C, se vor respecta urmatoarele reguli : – a curati si a taia legumele nemijlocit inainte de preparare si cu un cutit inoxidabil…
Vezi Postarea
Share
  • Sfaturi

Intretinerea vaselor

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
* Pentru spalarea vaselor emailate, de sticla si portelan se va folosi o solutie de soda calcinata (25 g soda la 1 1 apa), apoi vasele se vor clati de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 137 138 139 140 141 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.