HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sparanghel

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui de un kg, 400 gr sparanghel din conserva, 3 linguri margarina, 2 linguri pesmet alb, 100 gr costita afumata taiata cuburi mici, sare, piper. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: pui mare (1), unt (100 g), ceapa (3), catei de usturoi (2), supa (1 l), sare, piper, sofran (1 lingurita), coriandru (1 lingurita), faina (2 linguri), lamiie (1). Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 4 copane sau 4 piepturi de pui, 4 felii subtiri de costita, un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete), o ceapa, 1 pahar cu…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Pirjoale

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu sos de mere

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: peste (10 felii), otet (2 linguri), slanina (50 g), ceapa (1), mere (5), smintina (1 pahar). Mod de preparare: Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Pelikan cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Pentru acest cocktail va vor trebui 50 ml whiskey, 10 ml zeama de lamaie si vreo doua lingurite de sirop de zahar (obtinut prin fierberea a 700g zahar/1l apa), care…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Pasta de peste (sudul Frantei)

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 100 gr masline negre fara samburi, 150 gr capere, 2 cutii sardele in ulei, 1 cutie ton in ulei, 1 lamaie, putin ulei (masline), piper. Mod de preparare: Cu…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Muraturi asortate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: diverse legume. Mod de preparare: Amestecul de legume se poate alcatui dupa plac; de obicei se face din castraveti, patlagele necoapte, ardei grasi lungi si pepeni mici verzi. Daca…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Lido cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
2-3 cuburi de gheata, 2 lingurite cu sirop de zmeura, 40 ml de coniac si 20 ml crema de lamaie se agita apoi se serveste.
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Legume cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui cca 1 kg, 150 gr morcov, 150 gr telina, 300 gr ciuperci, 150 gr costita afumata, 1 lingurita boia, 2 cepe, 3 linguri smantana, 200 gr cartofi,…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

International cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
2-3 cuburi de gheata, 15 ml vodka, 15 ml whiskey, 15 ml coniac, 15 ml zeama de portocale si o lingurita de sirop alb se agita in shaker apoi se…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Gogosari in otet

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat culesi; foi de tarhon; boabe de piper; otet; sare; diverse condimente, dupa gust. Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, carnosi, bine inrositi,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 110 111 112 113 114 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.