Ingrediente:
- 1/2 kg carne fiarta,
- 1/2 kg cartofi,
- 1/4 kg mazare,
- 1 morcov,
- 1 patrunjel,
- 1 telina mica,
- 1-2 castraveciori murati in otet,
- 1-2 gogosari,
- 3-4 mere,
- 5-6 linguri maioneza,
- 1 lingurita mustar,
- sare,
- piper,
- masline,
- 2 oua rascoapte,
- verdeata.
Mod de preparare:
Carnea fiarta se taie in cuburi mici la fel si cartofii fierti, se amesteca cu mazarea fiarta, telina si morcovul rase crude sau fierte, castraveciorii si gogosarii taiati cuburi. Merele se rad si se adauga in ultimul moment, se amesteca cu sare, piper si 3 linguri de maioneza. Se asaza salata in farfuria de servit, se da forma dorita, se netezeste cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza. Se garniseste dupa dorinta cu masline, cu gogosari, verdeata, etc.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
Comentarii recente