Ingrediente:
- 500 gr piept de pasare fiert,
- 4 lingurite maioneza,
- 400 gr morcovi rasi subtire,
- o legatura patrunjel taiat marunt,
- o salata verde,
- doua oua fierte,
- 200 gr masline,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Pieptul de pasare se amesteca cu morcovii, patrunjelul, condimentele si maioneza. Se decoreaza cu frunze de salata verde, felii de oua si masline.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente