8 Idei de jocuri de incercat la piscina

8 Idei de jocuri de incercat la piscina

Piscina este facuta pentru inotul in liniste, pentru relaxare sau pentru distractie! O sa iti prezentam 10 jocuri de incercat la piscina.

1. Rechinii si pinguinii

Acest joc de piscina este echivalentul acvatic al “pisicii” traditionale; un rechin este desemnat si, de indata ce atinge un alt participant (un pinguin), acesta din urma devine, la randul sau, rechinul si trebuie sa atinga un alt participant pentru a deveni din nou un pinguin. Dificultatea este mica: atunci cand un pinguin este prins si se transforma intr-un rechin, el trebuie sa-si tina mana pe “rana” pana cand a atins o alta persoana!

2. Vanatoarea de comori

Pentru a face o vanatoare de comori, aruncam accesorii de piscina mai mult sau mai putin grele (care nu vor pluti!), iar fiecare jucator (sau fiecare echipa) trebuie sa incerce, intr-un timp limitat, sa ridice cat mai multe greutati posibile!

3. Cercul

Toti participantii (minim 6) se aseaza intr-un cerc in piscina, cu un balon. O persoana va sta in mijlocul cercului si va incerca sa prinda mingea pe care jucatorii care formeaza cercul o arunca de la unul la celalalt. Cand reuseste, persoana care a aruncat mingea o inlocuieste in centru.

4. Jocuri cu mingea

Volei, polo pe apa, baschet cu cos plutitor… in timpul verii, jocurile cu mingea sunt intotdeauna atractia principala si sunt capabile sa ne faca sa petrecem ore intregi in piscina fara sa ne dam seama de trecerea timpul!

5. Competitia de viteza de inot

Pentru a condimenta o baie in piscina, de ce sa nu alegem un concurs de viteza …? Breaststroke, crawl, fluture, este alegerea ta cum vei juca! Sau daca sunteti mai multe persoane, de ce sa nu organizati o stafeta?

6. Baloane cu apa

Scopul acestui joc (care se joaca cu 2 echipe de minim 2 jucatori) este simplu: partenerii stau la aproximativ 2 metri unul de celalalt in piscina si trebuie sa reuseasca sa arunce un balon cu apa in fata celuilalt fara ca acesta sa le explodeze in fata! Daca balonul nu explodeaza, au un punct, altfel, adversarii lor castiga un punct!

7. Concursul bomba

O piscina fara o saritura bomba plina cu apa, in vacanta, este de neconceput! Si facandu-l un concurs, nu numai ca participantii se distreaza incercand sa faca cea mai buna bomba (cea mai mare, sau cele care stropesc cel mai mult!), dar oamenii care fac plaja pe terasa piscinei pot participa si prin atribuirea de ratinguri!

8. Regata din piscina

Acest joc (care trebuie sa fie intotdeauna jucat cu un numar par de participanti) necesita o saltea gonflabila, datorita careia jucatorii fiecarei echipe vor fi transportati fiecare pe rand de la un capat al piscinei la celalalt. De indata ce jucatorul care a fost pe saltea a ajuns la celalalt capat al piscinei, el ia locul transportatorului si transporta inapoi un nou membru al echipei sale!

Tot ce mai ramane sa iti zicem este acest lucru: distreaza-te cat mai mult alaturi de cei apropiati la piscina, incercand cel putin un joc prezentat de noi mai sus!  Daca nu ai in apropiere un strand sau un complex acvatic, atunci poti gasi diverse piscine Romania de cumparat online, pentru a muta petrecerea chiat la tine in curte!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.