5 profesii la care viseaza baietii cand sunt mici

5 profesii la care viseaza baietii cand sunt mici

“ Ce vrei tu sa te faci, cand vei fi mare” este intrebarea pe care orice adult o adreseaza unui copil. Inca de cand copilul incepe sa vorbeasca, adultii il asalteaza cu intrebari precum “ ce vrei tu sa te faci cand vei fi mare?” sau “ ce meserie vrei?” de parca, copilul stie toate meseriile din lume, a studiat si gata s-a decis.

Copii cand sunt mici merg pe mimetism. Imita ceea ce vad la noi, vor sa aiba aceleasi profesii pe care le au parintii sau aleg cele mai usoare si vizibile profesii.

Inca de mici, multi viseaza si alte profesii in afara de cele clasice precum: pompier, politist, medic sau altele. Sunt profesii care nu necesita pregatire universitara ci mai degraba pregatire profesionala. Sunt acele profesii create special pentru firme sau fabrici.

Sunt profesii care in timp au facut istorie, profesii care acum sunt in plina dezvoltare. Iata cinci profesii la care viseaza baietii din ziua de astazi cand sunt mici:

1.    Lucrator echipament taiere laser este o profesie dorita de copilasi. Practic, angajatul va programa acest echipament pentru a taia toate materialele publicitare mari. Practic acest instrument se gaseste doar in agentiile de publicitate online.

2.    Web designer este o alta meserie la care copilasii viseaza. Practic vor sa lucreze pe internet, sa faca siteuri cat mai multe. Internetul ii atrage foarte mult iar orice meserie care implica statul pe net pentru ei este ceva formidabil. Nu au nevoie de facultate, un simplu curs de webdesgn ii ajuta sa descopere tainele acestei industrii.

3.    Gamer sau mai bine zis tester games este o alta profesie. Sa testeze un anumit joc, jucandu-se pe el zi de zi cateva ore. Marile companii americane se extind si in Romania si angajeaza astfel de oameni care sa testeze jocurile.

4.    Designer de case este o alta profesie nou aparuta dar care ii fascineaza pe copii. Sa construiesti case, sa le amenajezi pe gusturile oamenilor si sa ii faci pe ceilalti fericiti, viseaza orice copil. Este o profesie frumoasa in care trebuie multa pasiune si creativitate. Daca copilului tau ii place sa deseneze, cu siguranta si aceasta meserie este pe lista lui de optiuni.

5.    Montator masini este o alta profesie. Practic, marile firme producatoare de automobile au nevoie de oameni care sa asambleze piese la masini, sa le aseze intr-o ordine. Aceasta meserie este potrivita mai ales pentru baieti deoarece ei iubesc enorm masinile si sunt pasionati de acest domeniu.

Sunt cinci profesii utile la care copii din ziua de astazi viseaza.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.