3 motive sa NU iti schimbi anvelopele

3 motive sa NU iti schimbi anvelopele

Da, ai citit corect. Nu intotdeauna este o idee buna sa iti schimbi anvelopele. Cel putin nu inca. Multi soferi sunt tentati sa isi schimbe anvelopele cu prima raza de soare inca din timpul iernii. Asta este categoric o idee rea.

Chiar daca vremea este buna si soarele nu inceteaza sa zambeasca, nu poti stii niciodata cand iarna se hotaraste sa isi intre din nou in drepturi si tu sa te trezesti cu cu anvelope de vreme uscata printre troiene.

Dar, desigur, odata ce vremea se imbunatateste, iti poti schimba anvelopele. Gasesti aici anvelope la preturi bune in Galati.

1. Ninge din nou.

Dupa cum am mentionat si mai sus, e foarte posibil ca iarna sa isi spuna ultimul cuvant inainte de a veni primavara si cu toate ca vremea a fost buna te poti trezi intr-o dimineata cu masina inzapezita si cu anvelope de vreme uscata. Intr-o astfel de situatie, tot ce poti face este sa te rogi sa nu intri intr-un stalp pentru ca o amenda e cel mai bun lucru rau care ti se poate intampla.

2. Ploua. Ploaia, de obicei, nu e o problema pentru anvelopele de vreme uscata.

Dar e posibil sa ploua, temperatura sa scada drastic (iarna asta din nou…) si sa se formeze polei. Poleiul este o provocare chiar si pentru anvelopele de iarna; cele de vreme uscata nu vor face fata chiar daca esti un sofer experimentat.

3. Amenda.

Chiar daca vremea e buna, zapada dispare, nu ploua, nu ninge si e caldut, tot te poti trezi cu o amenda daca ti-ai schimbat anvelopele inainte de vreme. In cazul in care esti oprit in trafic pentru un control, atata timp cat data oficiala de schimbare a anvelopelor nu a trecut si masina ta e echipata cu anvelope de vreme uscata, e foarte posibil sa primesti amenda.

Desigur, odata ce primavara soseste, poti face o vizita la Selgros si sa te uiti la oferta de anvelope de vreme uscata. Selgros Galati Produse alimentare si nealimentare Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO Tel: 0236 305 000 Fax 0236 305 199

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

  1. Dorin

    Inca nu am schimbat anvelopele…dar am vazut ca au preturi bune la Selgros. Ce nu stiu insa, daca anvelopele sunt noi sau reesapate 🙂

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.