Usile contra incendiilor pot salva vieti!

Usile contra incendiilor pot salva vieti!
kurtmann.ro
Share Button

Usile anti-incendiu pot salva vieti si au facut-o de foarte multe ori, de-a lungul timpului. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci un compromis estetic si sa cumperi niste usi care poate nu ti-ar placea foarte mult, dar care iti pot mentine familia in siguranta.

Usile Jeld-Wen anti-incendiu se vor potrivi de minune in orice proiect de renovare, daca alegi sa-ti construiesti o noua casa, oferindu-ti o combinatie unica de look, atractiva si de o calitate garantata.

Exista stiluri si optiuni pentru a completa aproape orice varianta de design sau o tema de design aleasa, cu o paleta larga de culori, grosimi variabile si finisari exceptionale (inclusiv finisari deosebite cu aspect de lemn). Pentru usi de interior din lemn, cel mai bun loc in care sa cauti, este tgg.ro.

consultanta Dan Bradu

Usile impotriva incendiilor sunt produse in diferite marimi. Grosimile acestora variaza intre 44mm si 55mm.

Deoarece usile cu protectie anti-incendiu sunt in general mai groase decat usile simple, proprietarii care vor sa le monteze si aleg acest tip de usi, sunt fortati sa schimbe si rama, marind in acest mod complexitatea si costul proiectului.

De asemenea si zidul pe care urmeaza a fi montata usa, trebuie sa aiba grosimea corespunzatoare sustinerii acesteia.
Totusi, in ziua de astazi, usile anti-incendiu de la producatorii cei mai buni, se bucura de un design modern, inovator, unele usi de aparitie recenta nedepasind 35 mm in grosime si se potrivesc la majoritatea ramelor de usi.

 

Asadar, cumparand o astfel de usa, nu va fi nevoie sa inlocuiti tot sistemul, salvand timp pretios, fara modificarea proiectului si nu in ultimul rand, mentinand costurile la un nivel acceptabil. Usile “subtiri” de maxim 35mm sunt acum disponibile in mult mai multe stiluri si forme de design, paneluri diferite, etc. Siguranta contra focului adusa de catre acestea este practica, cu stil si nu cere un aport financiar semnificativ mai mare.

Desi aceste usi trebuie sa respecte toate standardele de siguranta din domeniu, modelele mai noi nu fac nici un compromis asupra stilului sau esteticii pe care le pot avea.

Exista o larga varietate de design-uri si stiluri, precum si diferite finisari de top, pentru a putea combina aceste usi cu altele de tip normal, care pot exista la interiorul unde se doresc a fi montate, incadrandu-se asadar perfect in tema de decor aleasa.

Daca esti in cautarea unui look cu stil pentru usa ta, fie ea si anti-incendiu, acum ai la dispozitie pana si finisarea ce aduce look-ul lemnului de stejar, o finisare ce poate da clasa si eleganta oricarui tip de usa.

Aceste usi cu finisarile aferente pot avea intre 35 si 44mm si vor fi rezistente la foc pana la 30 de minute. Pentru stilurile traditionale, grosimile pot fi de 35, 44 si 54 de mm. Exista asadar, cate un tip de usa anti-incendiu care se poate potrivi in orice context sau in aproape orice proiect arhitectural de interior, fara a va incomoda din punct de vedere al design-ului, cu finisari excelente ce seamana izbitor cu lemnul si o protectie mult mai mare, decat o pot asigura niste usi normale, standard.

Usile anti-incendiu trebuie sa respecte toate regulile si standardele CE, cel putin pentru Uniunea Europeana.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.