Tort cu smintina ca la Bucovina

Share Button

Ingrediente: 3 pahare faina, 200 g unt, 100 g zahar sau zaharina, 50 g nuci rasnite, 1 ou, ceva zahar vanilat.
Prepararea foilor: din astea se fac 4 foi si se coc pe rand. Ultima foaie (dupa ce e coapta) e lasata in forma.
Umplutura: 300 g smantana proaspata, 300 g nuci rasnite, 1 pahar zahar, si vanilie. Prepararea umpluturii: Se amesteca, se imparte in 3, se umple in forma (bineinteles cand foile s-au racit) si se lasa la racoare pana in ziua urmatoare, ca sa se intareasca si sa se poata scoate pe o tava de tort.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.