Supa de salata

kurtmann.ro
Share Button

3 l apa, 6 salate, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, 1 lingura untura, 50 g slanina, 2 oua, sare.

Se pune apa la foc. Cand da in clocot, se adauga sare, o ceapa si cativa catei de usturoi, toate tocate, si cateva salate taiate bucati. Separat se prajesc in untura slanina taiata cuburi si cativa catei de usturoi tocat. Cand incep sa se rumeneasca, se pun in supa. În tigaia in care s-a prajit slanina, se face o omleta obisnuita din doua oua, se taie in cuburi si se pune in supa inainte de a fi servita la masa. Dupa dorinta se poate adauga putin otet.

Sursa: Sanda Marin

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.