Supa cu usturoi

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • catei de usturoi (24),
  • piine neagra (10 felii subtiri),
  • brinza telemea (100 g),
  • ulei de masline (2 linguri),
  • cimbru,
  • cuisoare,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se fierb in 2 litri de apa timp de 20 minute usturoiul, o crenguta de cimbru, cu cuisoare, o lingurita de sare si un praf de piper. Feliile subtiri de piine se taie in patratele mici, se acopera cu brinza rasa si cu uleiul de masline si se lasa intr-o tava in cuptor, citeva minute, pina se topeste brinza. Se aseaza apoi in castronul cu supa si se toarna peste ele supa strecurata.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste calda.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.