Sos picant I

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1 ceasca (aprox.250 grame) de sos brun,
  • unt (50 g),
  • castraveciori murati (2),
  • 1 lingura rasa mustar,
  • 3 linguri vin,
  • o lingurita otet,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se amesteca cu otetul, mustarul, piperul si citeva linguri de apa, si se fierb 10-15 minute. Se adauga apoi sosul brun, continuind fierberea inca 10 minute. Castravetii murati se curata de coaja, se toaca foarte marunt, se storc de zeama si se pun in sos impreuna cu vinul si untul, amestecind bine.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se foloseste la prepararea fripturilor de pasare si la preparatele din vinat.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.