Sos de cocos si piersici

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 750ml lapte de cocos neindulcit,
  • 3 linguri iaurt,
  • 1 lingurita curry,
  • 1 varf de cutit praf de chili,
  • 1 lingurita zahar,
  • sare,
  • 2 piersici,
  • 1 fir patrunjel.

Mod de preparare:

Se incalzeste laptele, se amesteca iaurtul, si se condimenteaza bine. Se curata piersicile, se taie fasii. Se fierb descoperit circa 10 minute. Se spala patrunjelul, se scutura si se rup frunzulitele. Sosul se serveste cu Rigatoni si se orneaza cu patrunjel.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.