Pui provensal

Share Button

Ingrediente:

  • 1 pui mai maricel (1,8 kg),
  • sare,
  • piper,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 catel usturoi,
  • 1/2 lingurita cimbru uscat,
  • 2 ardei grasi (eventual rosii),
  • 2 dovlecei,
  • 200 g rosii mici.

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu cimbru, se unge puiul si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.