Pui cu legume

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • un pui de 1 kg,
  • 400 g de morcovi,
  • 400 g de cartofi,
  • 200 g de fasole verde,
  • 1 ramura de telina,
  • 200 g de mazare,
  • 200 g de fasole alba,
  • 100 g cepe de arpagic,
  • usturoi dupa gust.

Mod de preparare:

Se pregateste o supa obisnuita, lasind puiul bine spalat si curatat sa fiarba intreg. Legumele spalate, curatate, se fierb separat, apoi se pun in vasul special de fiert pe baie de aburi, asezindu-le astfel: in vasul uscat se pune supa in care a fiert puiul si in ea se aseaza: morcovii, ceapa, usturoiul si telina. In vasul perforat se aseaza puiul, iar celelalte legume, fierte separat, se pastreaza la cald. Inchis, vasul de fierbere sub aburi, se lasa la foc mic 25 de minute. Pe platou se aseaza carnea, legumele in jurul ei, iar supa se serveste in castronase mici.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.