Pui cu galuste

Share Button

Ingrediente:

  • 2 pulpe pui,
  • 100g ulei,
  • faina 200g,
  • 1 ou,
  • apa cit este nevoie,
  • vegeta,
  • marar.

Mod de preparare:

Se pun pulpele de pui intr-o cratita sa se distuie in ulei si apa. Se pregatesc galustele din faina, ou si apa prin amestecare continua. Cand pulpele sunt fierte se ia cu lingurita din aluatul de galuste format mai inainte si se introduce in mancare. Se lasa la fiert pana se fierb si galustele. Se adauga vegeta dupa gust si mararul.

Servire:

Se serveste mancarea calda cu salata.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.