Prajitura la tava cu agrise

Share Button

Ingrediente (pentru 24 de bucati):

  • 1 borcan (720 ml.) compot de agrise pt. diabetici,
  • 150 g. unt,
  • 50 g. indulcitor pentru diabetici,
  • 1 lingurita esenta de vanilie,
  • 4 oua,
  • 100 ml. lapte,
  • 300 g.de faina,
  • 1 lingurita de praf de copt,
  • 70 g. de migdale taiate felii,
  • margarina pentru ungerea tavii,
  • 6 g. de zahar pudra,
  • frisca pentru ornat.

Mod de preparare:

Se freaca bine untul cu indulcitorul si cu esenta de vanilie. Se adauga treptat ouale. Se adauga laptele. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga la aluat. Se amesteca bine pana obtineti un aluat uniform. Se toarna intr-o tava (35×40 cm) unsa in prealabil cu margarina. Se aseaza agrisele peste aluat si se introduce tava la cuptor. Se coace circa 35 de minute. Dupa ce au trecut cca. 15 minute din timpul de coacere, presara si feliile de migdale peste prajitura. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Se presara zahar pudra peste prajitura. Se poate servi cu sau fara frisca.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.