Gris cu lapte

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1/2 l lapte,
  • 30 g zahar,
  • 30 g gris,
  • zahar vanilat.

Mod de preparare:

Intr-o craticioara de 1 l se pune laptele, impreuna cu zaharul vanilat. Cratita se aseaza pe foc mic si cind laptele clocoteste se adauga grisul in forma de ploaie, amestecind continuu ca sa nu se formeze cocoloase, se lasa sa fiarba cam 10 min. Grisul este moale, dar daca se raceste putin, se va ingrosa. Grisul se toarna in cupe si se serveste cald sau rece cu diferite siropuri, dulceturi, gemuri si se adauga numai la rece.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.