Founde fara carne

Share Button

Ingrediente:

Reteta clasica presupune bucatele de carne prajita care se servesc acompaniate de diverse sosuri. Daca nu doriti carne, puteti face acelasi lucru cu cartofi fierti in coaja.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Sos de rosii si busuioc: se amesteca 500g branza de vaci ( 20% grasime), 2 rosii taiate cuburi si 3 linguri de busuioc taiat; se adauga sareĀ  si piper.

Sos de hasmatuchi si Roquefort: se zdrobesc cu furculita 100g Roquefort si se amesteca inauntru 100g crema de branza si smantana, 250g crema de iaurt, sare, piper si hasmatuchi maruntit.

Sos de somon: se rad 200g de castravete de sera decojit. Se amesteca 150g smantana cu 250g iaurt gras. Se adauga sare, piper, 1 lingurita hrean ras si putin suc de lamaie. Se taie cuburi 100g somon afumat si se inglobeaza in iaurt, impreuna cu castravetele.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.