Ficat in vin rosu

Share Button

Ingrediente:

300 g ficat de oaie, 2 cepe, foi de dafin, piper negru, 1 dl de vin rosu, faina, patrunjel.

Ceapa se curata, se spala si se taie solzi. Se pune intr-o tigaie pe aragaz cu putin unt, foile de dafin maruntite, patrunjelul taiat marunt si vinul la care se adauga o lingura de apa. Se lasa la distuit cam 10 minute. Intre timp ficatul taiati-l subtire ca pentru snitel, dati-l prin faina si prajiti-l in ulei. Se pune ficatul intr-un vas termorezistent, pe deasupra se pune sosul pregatit anterior si se baga in cuptor unde se tine cam 15 minute.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.