Ciorba cu cirnati afumati

Share Button

Ingrediente:

  • cirnati afumati (300 – 400 g),
  • cepe (1-2),
  • patrunjel (1 legatura),
  • otet (2 – 3 linguri),
  • faina (1/2 lingura),
  • oua (1),
  • smintina (2 linguri),
  • untdelemn (2 linguri),
  • apa (1 1/2 -2 l).

Mod de preparare:

Se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii taiati in bucati si caliti intr-un vas cu grasime. Se dizolva faina in putina apa rece si se toarna in supa. Se continua fierberea inca 30-40 minute. Cind cirnatii sint bine fierti, se adauga otetul si sarea dupa gust. Se mai dau citeva clocote, apoi se amesteca in ciorba un ou batut si smintina si se presara cu marar si patrunjel tocate.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.