Chiftelute la gratar

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 100 gr. carne de vaca,
  • o felie franzela,
  • o lingurita orez fiert,
  • 1/4 albus,
  • verdeata,
  • sare,
  • o lingurita zeama de ceapa.

Mod de preparare:

Se da carnea cruda prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu orezul fiert, albusul, zeama de ceapa, sarea si 2 linguri de apa calda, pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftele turtite mai mari, care se fierb in aburi 30-40 minute, apoi se frig la gratar pe ambele parti.

Mod de servire:

Se servesc cu diferite garnituri si salate.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.