Cabana sau casuta

Share Button

Ingrediente:

Blat:

  • 300g faina,
  • 1 ou,
  • 80g margarina,
  • ½ praf de copt,
  • 120g zahar,
  • 1 lingura cacao,
  • 3 linguri smantana.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Din aceste ingrediente faci un aluat mai tare pe care-l imparti in 15 bucati. Din ele vei face betisoare de lungimea tavii, pe care le coci aproximativ 40 de minute.

Crema: Fierbi ½ l lapte cu un plic de budinca de vanilie. Separat freci 250g margarina Rama cu 200g zahar praf, pana devine ca o spuma. Cand s-a racit budinca o amesteci cu crema, dupa care vei umple prajitura. Partea de jos si acoperisul casutei poti sa-l pui din foi de napolitane sau foi de dobos pe care le gasesti in comert. Ornezi cu glazura la rece pe care o faci din: 200g zahar praf, 2 linguri ulei, 3 linguri cacao, 3 linguri apa fiarta. Pe toate acestea le amesteci intr-un castron de 1litru si le torni peste prajitura.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.